Για εσάς που βλέπετε τηλεοπτικές σειρές, προτείνουμε  Bodyguard

Για εσάς που βλέπετε τηλεοπτικές σειρές, προτείνουμε Bodyguard

Ξεχάστε τον Bodyguard Κέβιν Κόστνερ και την Whitney Houston. Καμία , μα καμία σχέση.

Αυτός εδώ ο Bodyguard, είναι τηλε-σειρά, παραγωγής BBC και προβάλλεται και στο Netflix. Αυτός εδώ ο Bodyguard είναι ζόρικος και αποφασισμένος για όλα, έχει μόλις γυρίσει από το πεδίο μαχών του Αφγανιστάν, παλεύει με τους εφιάλτες του, προσπαθεί να ξανακερδίσει την οικογένειά του και αποστολή του είναι να προστατεύει μια σκληρή και μάλλον αντιπαθή πολιτικό.

Ο David Budd (Richard Madden), ένας στρατιωτικός βετεράνος, εμποδίζει έναν βομβιστή αυτοκτονίας να ανατινάξει ένα τρένο βοηθώντας έτσι στη σύλληψη τρομοκρατών. Λόγω της ηρωικής του πράξης , παίρνει προαγωγή και διορίζεται σωματοφύλακας της Julia Montague (Keeley Hawes),μιας συντηρητικής και αμφιλεγόμενης υπουργού.Η σχέση μεταξύ των δύο ξεκινάει ως πολύ τεταμένη λόγω των διαφορετικών απόψεών τους, αλλά μαθαίνουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Εν τω μεταξύ, ο Budd έχει επίσης να αντιμετωπίσει προσωπικούς δαίμονες: Διαταραχή μετατραυματικού στρες και τεταμένη σχέση με τη σύζυγό του.

“Ο Σωματοφύλακας” σε “κρατάει” από τα πρώτα λεπτά και σε καθηλώνει σε όλη τη διάρκεια της μίνι σειράς. Είναι καλοπαιγμένο και καλοφτιαγμένο, όπως όλες οι δουλειές του BBC. Είναι ένα τέλεια ισορροπημένο θρίλερ που σε κρατάει σε ένταση, έτσι ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι καθε τί που συμβαίνει και να αμφισβητείς τα κίνητρα και την αφοσίωση των χαρακτήρων. Έχει μόνο έξι επεισόδια, πράγμα πολύ καλό, αφού όλες οι πρόσφατες σειρές έχουν αρχίσει να παρατραβάνε. Ας ελπίσουμε να έχει και δέυτερη σεζόν με καινούργια ιστορία.

 

Κείμενο: Marlykon


Εκτύπωση   Email