Επιχείρηση «τακτοποίηση ντουλάπας»

Επιχείρηση «τακτοποίηση ντουλάπας»

Αν το εσωτερικό της ντουλάπας σας θυμίζει, συχνά, ένα χαοτικό σκηνικό, εμείς σας δίνουμε συμβουλές, ώστε να τη μεταμορφώσετε σα να είναι βγαλμένη από περιοδικό.

Βήμα 1ο - Αδειάστε ολόκληρη τη ντουλάπα σας

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να αδειάσετε την ντουλάπα σας. Έπειτα, ξεχωρίστε τα ρούχα ανά κατηγορία και επιλέξτε ποια είναι αυτά που θα κρατήσετε, ποια θα πετάξετε και ποια μπορείτε να δωρίσετε.

Βήμα 2ο - Καθαριότητα

Πριν τοποθετήσετε τα ρούχα σας στη θέση τους, καθαρίστε κάθε ράφι και κάθε συρτάρι και βάλτε παντού αρωματικά και αντισκωριακά, προκειμένου να πετύχετε ένα άρωμα φρεσκάδας.

Βήμα 3ο - Κρεμάστρες παντού

Τοποθετήστε όλα τα ρούχα σας σε κρεμάστρες, ανά κατηγορία. Έτσι, από τη μία, δε θα τσαλακώνονται και από την άλλη, θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρίσκετε εύκολα το ρούχο που αναζητάτε.

Βήμα 4ο - Κουτιά αποθήκευσης

Τα κουτιά αποθήκευσης μπορούν να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Επιλέξτε τα σε διάφορα μεγέθη και χρησιμοποιήστε τα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε σε ένα κουτί να τοποθετήσετε τα φουλάρια σας, σε άλλο τις ζώνες σας, τα κασκόλ, τα σκουφιά, τα γάντια σας κ.ο.κ.

Βήμα 5ο - Οργανώστε τα παπούτσια σας

Τα παπούτσια σας μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε κουτιά, αναγράφοντας στο καθένα για ποιο ζευγάρι πρόκειται. Έτσι, θα είστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να το βρείτε άμεσα. Στις μπότες σας, τοποθετήστε μέσα περιοδικά, έτσι ώστε να μη χάσουν το σχήμα τους και να μη φθαρεί ή τσακίσει το δέρμα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές ή να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Το βέβαιο είναι ότι μια οργανωμένη ντουλάπα θα σας λύσει τα χέρια και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Καλή τύχη!

Πηγή: https://www.fthis.gr


Εκτύπωση   Email